Zašto Aleksić Dental Centar

U savremenoj stomatologiji  postoje mnogobrojni pristupi u lečenju zuba i mogu se koristiti različite mogućnosti i metode. Da bismo saznali šta treba primeniti, prva karika u lancu ste upravo Vi ! Važno nam je da, sa jedne strane, naš pacijent razume svoje oralno oboljenje, uzročno – posledične veze i postupak lečenja. Sa druge strane, i mi želimo da razumemo pacijenta, njegove brige i dileme. Na taj način svakom pacijentu nudimo individualni pristup i tretman, pri čemu težimo savršenstvu i potpunom zadovoljstvu svih pacijenata.

Posetite nas i uverite se:

  • Ordinacija je opremljena najsavremenijom opremom.

  • Dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka u dentalnoj medicini.

  • Našim pacijentima nudimo individualni pristup i tretmane koji zadovoljavaju najveće svetske standarde.

  • Koristimo najkvalitetnije materijale renomiranih svetskih proizvođača.

  • U svom poslu težimo savršenstvu i potpunom zadovoljstvu naših pacijenata.

Stomatologija sa konceptom

Desni – koren zuba – kruna zuba. Zdravlje usta je simbioza zdravih desni, zdravog korena i intaktne zubne krune. Pojedine komponente funkcionišu dobro samo onda kada čine jednu kompaktnu celinu. Ukoliko oboli jedna od komponenti njene posledice se pre ili kasnije odraze i na ostale.

PROFILAKSA

Profilaksa je nešto više od pranje zuba. Individualna edukacija - intenenzivna nega - kontrola.

Pod pojmom profilaksa krije se puno više od samog pranja zuba. Šta tačno i sa kojim intenzitetom primeniti – vrlo je individualno.

Saznaj više …

ZDRAV KOREN

Tretman korena je često poslednja mera u pokušaju da se sačuva zub.

Najčešće se tretman korena preduzima kao poslednja mera za spas zuba. Cilj je da se kanal zuba oslobodi klica i spreči prodiranje novih.

Saznaj više …

NADOKNADA ZUBA

Postoji mnogo načina da se nadoknadi zub. Potom isti mora da bude funkcionalan, estetski lep i dugo održiv.

Međutim, koju vrstu tretmana ili metodologiju primeniti – upravo taj savet možete da dobijete kod nas!

Saznaj više …

Upoznajte naš tim

Dr Zoran Aleksic

Dr Zoran D. Aleksić

U želji da se stomatologiji posveti po najvišim svetskim standardima, dr Zoran D. Aleksić je 2003. godine u srcu Beograda osnovao svoju prvu privatnu stomatološku praksu, ordinaciju “Albea”. Posle niza godina  uspešnog rada …..Ostatak biografije pročitajte ovde.

Prof. dr Zoran Aleksic

Prof. dr Zoran M. Aleksić

Prof. dr Zoran M. Aleksić, redovni profesor, magistar i doktor stomatoloških nauka, specijalista za parodontologiju. Subspecijalizaciju iz predmeta klinička implantologija, obavio … Ostatak biografije pročitajte ovde.

Dr Zoran Aleksic - ordinacija

Prof. dr Jugoslav Ilić

Prof. dr Jugoslav Ilić specijalista bolesti zuba i endodon-cije od 2003. godine. Doktorsku tezu iz oblasti biologije zubne pulpe odbranio je 2012. godine. Profesor je na klinici za bolesti zuba na …Ostatak biografije pročitajte ovde.

Dr Zoran Aleksic - ordinacija

Dr Bea Povignac

Dr Bea Povignac se bavi estetskom medicinom od 2011. godine. Pohađala je brojne edukacije u Beogradu, Nici i Parizu. Predsednica je i osnivač Sudela, srpskog …Ostatak biografije pročitajte ovde.

Dr Zoran Aleksic - ordinacija

Stomatološka sestra Zlata Ćukić

Iskusna stomatološka sestra, nakon završene srednje medicinske škole, diplomirala je na Filozofskom fakultetu – odsek pedagogija. Deo tima je od samog …Ostatak biografije pročitajte ovde.